Víkendová výprava 2. oddílu spolu se smečkou Sekáčů 25. – 27.3.2022

Nastala změna. Skautské středisko Prosek zvažuje, že poskytne svoji chatu v Desné pro ubytování uprchlíků, proto jsme narychlo zajistili ubytování v kultovním místě 2. oddílu – SOU Liběchov. Zjednoduší se nám tak doprava. Moc děkujeme rodičům, kteří nám nabídli pomoc s přepravou k vlaku do Všetat, po změně ji nevyužijeme.

Skauti pro vlčata připraví závod, vlčata pro skauty zahrají divadlo. Společně půjdeme na výlet, budeme vařit, hrát hry a zpívat s kytarou.

Sraz v pátek 25.3. na vlakovém nádraží ve Staré Boleslavi v 18.00. Vrátíme se tamtéž v neděli v 15.30.

Vybavení skauti:

Na sebe skautský kroj a šátek, oblečení do předjarní přírody (zaručeně ho zamažeme), dobré pevné boty. Do batohu 300 Kč, večeře na pátek, snídaně na neděli, lahev na vodu min. 1 litr, ešus, lžíce, utěrka, poznámkový blok, tužka, KPZ, Stezka, přezůvky, baterka, spacák, kartáček na zuby. Vše dobře sbalit do batohu. Karimatku netřeba.

Družiny si sestaví nákupní seznam pro svoje vaření a pro přidělená společná jídla, nakoupí v týdnu před výpravou, nákupy uloží do klubovny skautů, požadavky na potraviny, které je třeba kupovcat až v pátek pošlou mailem Lubošovi do čtvrtečního veřera. V klubovně ke svým nákupům připraví potřeby na závod, vařiče a kotlíky.

Vybavení vlčata:

Na sebe skautský šátek, vhodné oblečení a obuv. Do batohu spací pytel, pyžamo, hygiena, KPZ, psací potřeby, blok (sešit), jídlo (nedělní večeři, sobotní snídani), pití (flaška minimálně 1l), bačkory, baterka. Na vlakovém nádraží budeme vybírat 200 Kč na jídlo a cestovné.