Jak to bude u skautů do prázdnin

Oddílová výprava v sobotu 12.6.2021

Vyrazíme na kolech na okruh kolem Staré Boleslavi, Lysé nad Labem, Staré Lysé a Sojovic. Sraz v sobotu v 9.00 hod u klubovny. Návrat mezi 16 a 17 hod. Na sebe druživé triko,  šátek, pohodlné oblečení a boty na kolo, cyklistickou přilbu. S sebou 50,- Kč,  2 svačiny, pití, vodu na vaření, pláštěnku, KPZ, patlání na sluníčko. Vařit budeme po družinách na vařičích. Pokud se družina nedohodne jinak, pro každou pořídíme těstoviny a nějakou patlonádu na ně. Jiné objednávky družiny musí sdělit Lubošovi do čtvrtečního večera.


Příprava tábořiště v sobotu 19.6.2021

Znovu prosíme rodiče o pomoc s přípravou tábořiště. Tentokrát se budo upravovat úseky lesních cest, sekat tráva a kopřivy, odklízet větve po těžbě dřeva a dokončovat výkopy pro kadibudky.  Potřebujeme co nejvíc sekáčů s vlastní kosou (ruční nebo motorovou) nebo sekačkou (na vysokou trávu, ideálně s svlastním pohonem), hráběmi, vidlemi a nejlépe i kolečkem. Připravujeme informační mail a přihlašovací tabulku.


Oddílová schůzka 7.6.2021 od 18 hod. v Klíčku

V krojích, v Klíčku, minizávod družin, oddílový oheň.


Družinové schůzky

Budou probíhat v obvyklých časech v týdnech, kdy není oddílová schůzka. Dle dohody v družině mohou schůzky probíhat až do konce června.


Družinové výpravy

Medvědi již byli 21. – 23.5.2021 stanovat ve Zbizubech.

Panteři byli o víkendu 28. – 30.5.2021 stanovat do Zboží.

Zlatí Hadi spolu se Štíry byli o víkendu 4. – 6.6.2021 stanovat ve Zbizubech.